Villkor

Du trodde vi var villkorslösa va? Men bli inte rädd, dom är till för att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Genom att använda våra tjänster samtycker du till villkoren. Om du inte samtycker ska du inte använda tjänsterna.

Villkor
  1. För att använda tjänsterna måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd. I annat fall är avtalet ogiltigt, du får mest troligt inget lördagsgodis och vi blir antastade av arga föräldrar.
  2. Vi har inga och kommer aldrig ha några abonnemang. Därför kan du som kund känna dig trygg när du handlar hos oss för den produkt du beställer är också den enda du kommer betala för.
  3. Om produkten vi levererar till dig inte fungerar pga att din mobil inte stöder just den produkten är det ditt eget ansvar då vi tillhandahåller tjänsten "Funkar det på min mobil?" vilken vi uppmanar dig att testa om du är osäker innan du beställer en tjänst från oss.
  4. Om filen du fick när du körde ovanstående nämnda test fungerade men produkten du sedan beställde inte fungerar kommer vi först att hjälpa dig felsöka och se om vi kan rätta till det för dig annars kommer vi erbjuda dig ersättning antingen i form av återbetalning eller om kunden så väljer kompensationsprodukter.

    När du beställer en tjänst från oss så har vi alltid inkluderat moms i priset samt att minst 50% av det vi får in går direkt till telefonoperatörer och upphovsrättshavare, trots detta kommer vi hjälpa er som om vi fick 100% av summan. Sträck dock gärna upp en knuten näve för att stödja oss mot de hutlösa koster som utövas av telefonoperatörerna mot oss som ser mobila betalningar som ett av framtidens säkraste och smidigaste betalningsmedel.
  5. De uppgifter vi får in när du köper en produkt hos oss kommer i enlighet med personuppgiftslagen inte att spridas vidare eller användas till marknadsföring. Med andra ord så kommer varken vi eller någon annan störa dig med irriterade reklam pga att du handlat hos oss.
  6. När du laddar upp musik för att klippa till din ringsignal intygar du att det är en lagligt inköpt låt. Hampis ifrånsäger sig allt ansvar och tar avstånd från användares eventuella piratkopiering. Uppladdat material ligger bara i cache, sparas inte och kommer inte att användas i andrahand. Skapat matrial raderas från Hampis.se efter att kund motagit sin kopia och kommer inte heller att användas i andrahand.
  7. Tjänsten kräver pga telefonoperatörernas girighet MyWallet. Läs mer om tjänsten här: www.wywallet.se.

Vi har försökt att skriva våra villkor kort då vissa andras kan vara tiotals sidor långa, egentligen borde det vara olagligt va? Vi har också försökt skriva så att alla kan förstå och utan juridiskt smöriga floskler men undrar du något mer kontakta oss, vi finns vi här för att besvara dina frågor.

FacebookLänkar Tjäna pengar Om Hampis Villkor Funkar det på min mobil? © 2009-2021 Hampis
Stäng