Om oss, om Hampis

Vi är unika och mänskliga. Vår filsosofi går ut på att det är bättre att komma till toppen sakta än att köra över folk med vilseledande reklam. Vi vill att ni ska kunna lita på oss och våga rekommendera oss för era vänner.

En liten historia om oss

Idéen till Hampis föddes då vi märkte att överallt omkring oss fanns det människor som ville ha ringsignaler men dessa människor möttes av krångliga avtal och abonnemang de inte ville ha. Det här tyckte vi det borde gå göra något åt och samtidigt ansåg vi att det borde gå göra en bättre tjänst.

Därför beslutade vi våren 2009 att starta upp våran egen tjänst där kunden står i centrum istället för titanernas blodtörst efter pengar. Självklart vill vi också tjäna pengar men det viktiga med vår värdegrund är att vi inte gör det på eran bekostnad.


Nutid till framtid

Nu när version2 av Hampis är uppe så har vi fått en helt ny design och utbudet av produkter och tjänster utökats men det är inget vi tänker sluta med, många överaskningar och smarta idéer ligger fortfarande i vår byrå och bara väntar på att vi ska släppa fram dem. Kanske skulle man till och med kunna säga att det bästa har vi inte visat ännu, nu blev du lite nyfiken va?

Undrar du något mer? Kontakta oss med dina frågor så ska vi besvara dessa efter bästa förmåga.

FacebookLänkar Tjäna pengar Om Hampis Villkor Funkar det på min mobil? © 2009-2021 Hampis
Stäng